Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, August 3, 2011

Akulah segala-galanya...

Memang penat klu nk anjurkan sesuatu autoshow..lebih2 lagi klu semuanya dilakukan sorang diri. Sbgi contoh utk autoshow kt Kulim ni , boleh dikatakan 100% terletak diatas bahu aku. Bayangkan dari submit event proposal , apply permit , logistik , promotions , buat trophies , cari sponsors , jadi jury...hinggakan emcee pon aku ! Alhamdulilah ...kejayaan ini jugak terletak atas kerjasama dari rakan2 aku jugak...Pa , Mie , Art , Manggo...tengkiu guys ..Yg pentingnya semua peserta happy n enjoy pd hari tu .....

Cenderahati dr aku ke wakil Kulim Lanmark Central ..Miss Lee ( leh tahan gak ... amoi nie )







Emcee bidan terjun....

Bergambar bersama2 dgn semua pemenang



8 comments:

Mila Ahmad said...

myvi putih 2 smart giler..alergic² heeee~~~

Miey said...

Hmm..ada masa nanti nak jugak join nk lihat sendiri macam mana peringkat awal utk melakukan pameran sebegini seperti yg saudara ckpkan spt event proposal (ni nk submit kt siapa ya), apply permit (mgkn ini permit dari majlis bandaran dan pdrm), maksud logistik tu pula bagaimana ya?

khairul said...

bole2 bang Miey :)
1)event proposal kena submit kt tpt yg kita nk buat show tu
2)yes permit utk kedua2 nya
3)logistik maksud sy susunan kereta utk hari tu , , susun ikut kategory

ZWAN SABRI said...

fuhyooo, semua bro buat sendiri?
Cayalah! mmg tabIk spring kat bro.. ;)

si cantik sally said...

terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

bukan mudah nak wat sume uh sendri ye dak bro...anyway tabik spring oink..oink..oink...

gudluck...

Terbelog said...

ish..
semua buat sendiri bro?
bia betui

lambdasp!!n said...

sayang tak dpt nk beramas mesra dgn tuantanah...ekekke

Cik Siti Aziz said...

bro yg brbakat..