Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, August 16, 2011

Aku ingat lembu ja yg ada tanduk........

Aku terjumpak pic kereta ni ketika dok menjelajah FB kengkawan tadi . Pelik sunggoh..kereta pon ada tanduk ! Kalau lembu @ kobau nampak ...sure depa tunduk hormat ni kah3x..Agak2 korang la....apa tujuan owner ni letakkan "tanduk" kat bonet kereta dia ?? Jom pakat kita teka ramai2 ....

30 comments:

si cantik sally said...

aduh..kasi gempak jek owner ni kot..grand btol ngan tndok bagai wat sye geron la bro...hehe x tahu nak teka hahha

harrazdani said...

ni hardcore punye modified ni...huhuhuhu

Mila Ahmad said...

mak eih tajamnya tanduk!

Ely Hasrul said...

fuiyohh xkena tahan ke nih? hehe

AYuNG said...

haha...utk arial kot bang....

ummiross said...

uish!, kereta bertanduk, gempaq ooo...

IeDa said...

huduhnye.. baik naik kerbauje camni..

cik pha said...

takur pulak alu tgok kete y bertanduk bagai hish

kazman said...

Abis la lepas ni ada menu kat kedai ada sup tanduk Myvi... haaaa3x

iLa DhiLa said...

hoho.....mcm2 noa....

khaifaiz said...

rasenye ada fungsi antena la kud... tak display jer

kak lang said...

hahaha, terlebih sudah~

tzmlt converse said...

hahha..mcm2 ada..dh habis idea la tu...or nk biar lain dari yg len..tp xde plak jmpa kt jlnrya..hihi

qhaizaa said...

omak aihhhhhhhhhhh.......mau sodok polis ja nii..huhuhu

ietchan-kun said...

mcm penah tgk je nie...

josrevalution said...

hah..ni baru lah keta....hahaha..

Mrs.Yie said...

saya x tau nak komen macam mana..nak gelak boleh?kahkahkah..

ZouL said...

peghh..terbaekk la kete ni..kalai jammed kt jalan ni leh sondol kete depan hahaha

Edy Fee said...

siyes nampak garang giler.hehehe
hurm pelik je....takut tanduk tu masuk kat cermin depan tu je nnt.haha

Fadzli Amir said...

Aku ingat la untuk sidai baju...tak pun jadi handle tempat pemegang kalau nak bukak bonet...'macam-macam...hehehe

Aku Ikhwah said...

pergh....pasni aku nak wat smpy motor pn boleh ada tanduk.....hu3

Wallpaper said...

bapak pjg tanduk..haha

Opah Kentang said...

mak ai..betol-betol niehh...

Abu Luqman said...

kalau terlampau modified..tak cantik bro

Norgadis Labuan said...

Dasyatnya... kereta pun ada tanduk, tak boleh dekat ni... nanti kena tanduk pula hehehe...

My Life's Journey said...

Cantiknyaaaa ..ganas laa owner die ni. Walau apa pun, umi tabik sebab die kreatif hihi

eRza farEeha said...

kete pn ad tnduk??hoho

wahida said...

mak aiii...tanduk apa dia letak tu...tanduk kerbau kah? kehkeh...

Peroto_Jr said...

tak pernah terfikir pun kreta bleh letak tanduk hehe

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tayar motorsikal pancit

wooo dahsyattt mamacam betoiii orang sekarang modifide