Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, July 29, 2011

Zam's Gen2...Jerangkung dalam almari....

Korang mesti ingat lagi pasal Hantu Kak Limah milik Bro Fairol haritu kan ? Meh kali ni aku memperkenalkan adik pada Kak Limah pulak ...Minah Cun . Gamaknya mungkin dia x tahan kot dek ramai kengkawan dia dh start mula main airbush Gen2  milik saudara Zam ni pon sedang mengalami transformasi dari dunia stickers ke airbush pulak .
For a start..Zam cuma inginkan bonet depannya dilayangkan dgn lukisan airbrush yg berimejkan Minah Cun tu. Pics ni aku amik petang semalam ketika adik aku tengah melukis dan dijangkakan mlm ni akan siap sepenuhnya .
Korang perasan tak ada satu potongan tengah di bonet tu  ? Ha..klu nak taw tunggu hasilnya pada Autoshow kat Kulim esok ...

Esok dah nak show...petang ni sampai mlm sure aku busy giler..nk p amik trophy..nak amik sticker..nak amik hampers...nak kena p tengaok tapak show...adoii...





15 comments:

AYuNG said...

wow, dh nak posa pun ada show lagi.;)

khairul said...

nk buat duit raya skit Ayung :)

Miey said...

Airbrush..saya x berapa nak minat sangat sebab saya masih lagi x jumpa lg kt autoshow motif airbrush yg benar2 menarik...yg ada pun ganaz2 belaka...

irbas said...

terbaik...

khaifaiz said...

penat tu bro nk runner ke sana ke mari.. dah kene guna asistent tu

ummiross said...

bukan sikit duit raya ni khairul, mesti banyak ni, masyuk!

r.a.firdausi said...

wah.. semat la keta bro.. terbaik.. rase macam nak buat jugak.. hehe..

harrazdani said...

airbrush ni best ker....mgkn best kepada orang yang minat seni...tp bagi saya biarkan kereta tu kosong lagi rugged...apapun kipidap bro...terus berjuang dalam dunia airbrush...

lambdasp!!n said...

buat kt mana ni bro...cam best laa...
brp caj...selalu mahai loh..
orang brduit jer berani buat...
ekekkke........

perondajaketbiru74 said...

berapa kos nak buat ni?

kiwi said...

jerangkung tu hantu kn..ade gk org panggil tulang ayam..erkk..hhi..pape pn nk wish selamat berpuasa kat sini ^^

khairul said...

klu bikin abrush kt bonet x la mahal sangat dlm berapa ratus saja..klu nk buat mai kat simpang 4 tasek ( bengkel x jauh dr masjid kepala gajah simpang empat )seberang perai

Dunia Baru said...

terbaik weh hasil kije nih...

Mila Ahmad said...

mila berminat dgn stiker corak² 2..airbrush belum terpikir lagi.,,

Harun Ar said...

Uwch Stiker keren.
Aku baru tengok post ni, hmmm
TQ