Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, July 16, 2011

Kulim Landmark Central Autoshow July 30th

Sebenarnya idea nak buat autoshow kat Kulim Landmark ni timbul pabila aku lepak ngan kengkawan kt McD aritu..plan asal nak buat kat McD tapi oleh kerana urusan surat menyurat yg merumitkan terpaksa lah dibatalkan . Kulim Landmark Central ( yg ada pasaraya Giant ) dan McD terletak bersebelahan ja , so selepas aku emailkan kepada pihak pengurusan Kulim Landmark ttg proposal aku..maka mereka pon bersetuju dan perbincangan 4 mata berlangsung dgn jayanya semalam .

Ini apa yg aku mintak dari  pihak Kulim Landmark :
2 booth 20X20
Hamper 30
PA system
Sijil
wang tunai

Dan ini pulak apa yg mereka bersetuju nak bagi ...
Sijil
Trophy yg berjumlah hampir 40 buah !
booth akan diganti dgn shop lot ( lega ada aircond )
PA system

Terkejut berok aku depa setuju nak sponsor trophy yg sebanyak tu .So jadi apa yg perlu aku buat sekarang ialah melancarkan promosi besar2an supaya lebih ramai peserta dan orang ramai mengunjungi autoshow tersebut .Ini adalah autoshow tg terakhir sebelum "cuti sebulan" nanti .....

Venue : Kulim Landmark Central @ Giant Kulim
Date : July 30th 2011
Time : 10am~10pm
Proton std / extreme
Open std / extreme
Kcar std / extreme
VIP Open
2 woofer
4 woofer
6 woofer above
Best airbrush ,sticker ,bodykit ,interior ,split fire ,engine ,spoiler ,ekzos ,too low,Mira look,Move look ,sport rims,GT look A like lighting, best car club , Best of Gilamodified

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Wah! untunglah klaw depa sanggup sponsor.. btw, nanti klaw ada masa, zwan pegi sana k.. ;)

MySuaraBlog: Lelaki Gemuk Sperma Sikit

si cantik sally said...

wow...nak dekat puase kan..haish bro...nape jaoh bebenor..kedah tuh..rugi la x dpt tengok..haish..t smpan pic2 oke..adik tgk..haha

Tuan Penasihat said...

uisk!!... indor punya show ker khairul??
pergh mesti gempak punya. nak kena check jadual kerja ker x ni. brapa ari buat kat sana?

Fadzli Amir said...

Salam Bro...hehehe..sorry lama tak singgah...

Anonymous said...

[p]The diamond crusted earbuds feature all of the technology that makes the Beats headphones the best Monster Beats Studio and utilizes the same silicone [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] tips for noise blocking effect . Libratone [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beat has two input methods: a 3 . With 3G connectivity and a built in digital camera, the handset utilizes the useful video calling feature, Three, T-mobile,beats studio, As for the first three iPhones, [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] the iPhone 4 features a 3 . beats by [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] dre headphones also have a very nice metal hinge assembly on the headphones for added durability . Reznor隆炉s presence is an important one, since he underlines [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]customize beats by dre[/url] one of the core focuses of the new service . Pop and other [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats by dre[/url] melodic genres, from folk to progressive house, all sound great . The clarity provided by Dr Beat mind phones is highly unbelievable and justifies the pains of the composer through generating these the individuals had heard the music in a minute sounds produced in it . Those people bests by [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] simply dre earbuds on sale gives you approximately advantage around the selling price.[/p]