Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, July 4, 2011

Autoshow Putra Palace Kangar July 2 2011

Autoshow ini di anjurkan oleh pihak hotel itu sendiri sempena pelancaran Santai Cafe yg terletak bersebelahan dgn nya . Santai Cafe ini ditubuhkan sebagai Pit stop utk kelab2 kereta @ motorsikal khususnya di bahagian utara semenanjung sebagai tempat utk perjumpaan ( TT ) , meeting , majlis suai kenal dan sebagainya . Hampir 30 buah kenderaan dari pelbagai kelab kereta yg telah berdafter di bawah Santai Cafe telah menyertai pertandingan tersebut yg dibahagikan kepada 3 kategory , iaitu Best JDM , Best Interior dan Best Original Spec. .Lebih kurang pukul 9.mlm majlis penyampaian hadiah bermula dimana aku sendiri turut di beri penghormatan utk mengumumkan para pemenang pd mlm itu. Hadiah lumayan beb..menang dapat RM1000  serta trophy ! Ehem2 sbg jury...aku pon ada gak habuan..selain bilik free..dpt la skit duit buat belanja ..lepas la budget nk p Pdg Besar esok :)
Aku juga ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan ribuan terima kasih kepada Presiden Kelab Toyota Utara ..En Abu kerana menjemput kami ke Perlis ..lain kali panggil la kami lagi no....




 











Bergambar bersama MD Putera Palace ...En Roslan Abd Karim

No 2 dari kanan tu aku ler...sorry pic blurr










8 comments:

kira kekuri said...

wow~semua kereta mantap ehh :D

Yutaka Mushimura said...

kete merah menyala....hahaks:)

kalu ader rezeki..aku tgk ko beraksi sambil amek picture naaa...bleh tempek kat belog aku jugak..:)

to - pakar modified kereta, kahirul...

ummiross said...

waa meriahnya...

dwaty said...

lumayan... sapela yang menang tu???

si cantik sally said...

haaha,,..kalo la sy leh follow gi sne fuhhhhh..mmg best gile..tapi syg sy da x leh join mende2 ni..terikat la plak ekk...:))

khairul said...

terikat apa tu cik sally ? :)

deqlis said...

yg ada bear ti so cuteeee!! :-)

Abu Luqman said...

singgah malam..bulan sudah saya pi ke Perlis