Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, July 13, 2011

Autoshow Ekspo Usahawan Muda Part 2

Ni antara pics ketika aku dok tengah ambik point para peserta autoshow hari tu...



















9 comments:

ZWAN SABRI said...

Fuhyooo.. Smart2lah keta yang betanding nii.. ;)

MySuaraBlog: Wordless Wednesday #2

Panglima Muda said...

kasi laju laju. adakan exzos buloh

ifwat said...

bro,bila lagi kat penang? rugi tak pegi haritu kat perda.. pheww

Peroto_Jr said...

meleleh air liur tengo kreta2 tu...

khairul said...

tunggu lepas raya nanti .....

Miey said...

Gambar kedua tengah check apa tu? Nmpk cam teliti je nk judge..

amielia_fir said...

tue en khairul tgh check kete amielia r...tgk tul2 lut2 ada habuk ka sp0il r..tul x?hehehe

fendi@pharm.com said...

bro khairul, viva tu dah buat lambo door dah ka?

amielia_fir said...

kami dh siap buat dh br0..hehehehe..ce tgk gmbr kete kami b0net pun lamb0 sdn bhd gk..hahahaha