Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, July 11, 2011

Autoshow Ekspo Usahawan Muda July 10 2011

Tiada kata2 yg dpt aku ucapkan hanya syukur kepada Allah SWT diatas kejayaan luar biasa serta sambutan yg sebegitu hebat dari para peserta pada autoshow yg aku anjurkan semalam . Kehadiran hampir 55 buah kenderaan telah memenuhi setiap inci ruang tapak ekspo semalam . Ini adalah sambutan yg paling hebat pernah aku lihat tidak termasuk dgn kehadiran ramai pengunjung ke ekspo tersebut . Faktor cuaca yang panas hingga ke petang turut memainkan peranan yg penting dlm menarik kehadiran org ramai ke ekspo tersebut ( habih jelaga muka aku ! ) Bagi aku matlamat serta sasaran peribadi telah berjaya 100 % .Angka itu tidak mungkin aku capai sekiranya tidak mendapat sokongan serta bantuan dari pihak2 yg terlibat :-
1)Pejabat Belia & Sukan ( Seberang Prai Tengah )
2)PDRM
3)MH Audio
4)Hyrax Oil Sdn Bhd
5)Coway
6)Jason Excellent Sound
7)KW Motorsports
8)Zamiesya Watch Galaxy

X payah lah aku nak story panjang2 ..korang tengok la sendiri dari pics yg aku posted ni...Nanti aku upload more pics lagi .komen taw !

Acara Tomoi turut diadakan....







Aku menyampaikan cenderahati kepada Bos Pej.Belia & Sukan S.P.T ..En Razali

Tu dia kereta Fairol ( sure Kak Limah senyum melebar sbb menang smlm ) 

Setiap kereta yg masuk pertandingan itu smlm di"wajib" kan melekat sticker aku ni .bila lagi nk promote kan hehe






14 comments:

AYuNG said...

fuiyoo...
siap ada sticker...caya la bang..:)

fendi@pharm.com said...

keta bro khairul makin ganas.hehe

Norgadis Labuan said...

Wah! meriahnya acara ni, tahniah kepada yang menang...

Hafizzi Aziz said...

smart la wey..
aduhh..geram tgk..
nak buat bg pintu keta terangkat atas tue brapa modai ye?

Opah Kentang said...

kete myvi kot yang pintu naik atas tu smart giler la.. :0

ZWAN SABRI said...

Alahai, ruginya.. Semalam ada pegi Jusco Bandar Perda tapi x lalu plak jalan yang tuu.. klaw x, confirm dah singgah ekspo tu.. Ayooooom ruginyaaaa.. HUHU

MySuaraBlog: Lelaki, Jom Kita Bersosial

A'IM said...

bila nak mai melaka pula??

dwaty said...

keta mana yang menang bang???

suka tengok keta... pic no4... lawa...

Tuan Penasihat said...

pergh!!! ada sticker promo!!!
tak tahan.. tak tahan!!!

ifwat said...

alamak bro! kat perda kan? rugi tak pergi hari tu..

ummiross said...

cayalah!, makin berjaya..

irbas said...

cayalah bro....

r.a.firdausi said...

pergh... smart la der..

Siti Arfah said...

Amboi stylo2 blaka kete2 tuh ! Cayyalah ! :D