Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, July 14, 2011

Audio show off @ McD Kulim July 12

Kelmarin dulu saja pegi lepak2 ngan kengkawan layan audio blast kat McD Kulim , sebanyak lebih kurang 10 buah kenderaan mengambil bahagian dlm audio show off ni , turut hadir ialah Hantu Kak Limah..iaitu Bro Fairol . antara sbb lain aku kesana adalah utk berbincang dgn manager McD  utk mengadakan autoshow / audioshow kat situ lepas raya nanti , hopefully semuanya OK nanti .


Sapa punya blog nie ??????








12 comments:

AYuNG said...

rajin ekk area utara buat autoshow...:)
xdak pun gmba abg?

Khairil said...

ooo..lepas ni boleh le buat banyak activity kat situ yer bro...sempoi!!!

khairul said...

abg buat kerja d blakang tabir..anak2 abg ada kt ctu

fendi@pharm.com said...

nice2,,,keep it up.maju lah sukan permotoran untuk Mlaysia.he

Ibnu Bakri said...

wow,,transformer suma ni..cntek

ummiross said...

makin maju,bagus tu...

Hafizzi Aziz said...

bro..konvo poly kulim 18hb ngn 19hb..
x mintak buat autoshow kat situ ka..
dlm tue luas..
try la tgk bro..bebudak dlm tue orait..
sempat lg x nk aply?

Tuan Penasihat said...

TP ada sana. anak2 TP dok bergambar kat sebelah waja hantu tu. rugi cari khairul x jumpa.

Arpiiz said...

hehe, kereta pun dah macam robot pulak..^^

My Mom's Diary said...

as Salam, mak aiiii. besar2nya speaker. kat my car, buka sound yg cukup2 dengar je. if not, tension je masa drive.kalu lagi kuat audio, lagi kuat tekan minyak...bahaya!!!

khairul said...

Minat mengatasi segala2 nya MMD :)

abgowhsem said...

betul2...minat la speaker dan pintu leh tebukak mcm transpomes;).. heheh