Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, June 18, 2011

Viva Di Luca...

Korang tau ka apa maksud Viva Di Luca tu ? Tak kan yang tu pon taw ?Aku pon x taw...hehe ..jangan mara erk saja ja aku letak bagi bunyi mc ala2 latin skit . Aku pilih tajuk entry tu bukannya apa..sebab kereta yg aku nak tunjuk kat korang semua ni adalah sebuah model Viva yang sedang dlm process ke arah yg lebih ekstreme .
Viva milik sdr Firdaus yang berkonsepkan "V.I.P" nie dlm process pemasangan pintu gunting a.k.a lambo door  , lagi 2/3 hari siap ler tu . Bila dah siap semua aku akan buat special entry ttg kereta ni nanti , sementara tu..korang layan dulu "The making of "Viva nie....





Eh kereta Fairol pon ada ...dah togel

10 comments:

ZWAN SABRI said...

rupa keta viva tu nanti confirm sempoi punya.. ;)

MySuaraBlog: Nasiblah Aku Kurus!

Miey said...

Mcm2 hal..viva pn nk scisor door..jgn salah parking sudah..he he kalau tidak azab nanti

AYuNG said...

dah macam kenari sikit2 dah ayung nengok viva tuh..:)

Ummiross said...

Dah siap nanti boleh lah tango...heee

A'IM said...

haha.. aku ada kenal satu viva vip..dia buat buat system hidraulik.. lowed giler..

amielia_fir said...

xsbrnye nk bwa blk kete nie..thx pd smua yg tlibat btungkus lumus utk kete kmi..

khairul said...

tu dia..tuan punya keta dh sampai dah !!

Opah Kentang said...

kaw kaw kasi modified :)
tak sabar opah nk tengok

dwaty said...

tak sabar nak tegok hasil viva tu...

Fadzli Amir said...

heheh...yg pasti, bila dah siap nanti mesti gempak...!!