Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, June 23, 2011

Patut la dia koyak sticker ......

Entry ni adalah sambungan dari minggu lepas .http://gilamodified.blogspot.com/2011/06/fairolawat-hang-koyak-sticker.html . Dlm ramai2 yg dok teka ..cuma 3 org saja yg betoi .Sebenarnya tujuan Fairol koyak sticker kereta dia adalah sebab dia nak buat airbrush pulak pasni dan process airbrushing ni sedang dlm process pembikinan..maka pemenang nya utk teka teki ni adalah...jeng3x ( sorry x dak hadiah utk hampa )

1)Cik Ayung dari http://ayungmerapu.blogspot.com/
2)Sdr Haffizi dari http://www.fizgraphic.com/
3)Cik Memey Omar ( x dpt trace dia punya blog )

Artis yg dok lukis tu adalah adik aku sendiri ( KF Airbrush ) yang "didatangkan" khas dr Kajang .Konsep image "Iron Maiden" telah menjadi pilihan Fairol kali ni , images ni aku shoot semalam dan akan mengambil masa > seminggu utk siap keseluruhan kereta ni .Namun yang pastinya ...anak bini dia sure lagi takot nak naik keta ni dan org masjid akan mengucap lagi panjang bila tgk keta ni nanti he3...Buat org2 Kulim..hati2 akan kemunculan monster ni .klu naik motor tu..
JANGAN PANDANG BELAKANG !!!




13 comments:

si cantik sally said...

hahahah..hadoiii..salah teka lak bro..

aku , dia & cinta... said...

waaa...ganaz...tp shuke3...

Hafizzi Aziz said...

tepat sekali..yes2..

memey omar said...

cik memey omar dia mmg xde blog sbb 2 x dpt trace..hehe dia hanye peminat blog gilamodified shj..

Khairil said...

dah agak dah nak teka yang tu dulu...haha..dahsyat kereta ni...nanti jumpa kat kulim tahu dah kereta sapa...

ummiross said...

mak oi!, seramnya kat belakang tu, hantu kak Limah ke apa tu khairul, hee,hheee...

Fadzli Amir said...

Hahahaa....kalau org mesjid jumpa, mesti diorg kata, ni kereta hantu mana pulak...berani dia buat, kalu aku, menteri kewangan tak lulus tu...hehehe

khairul said...

klu nk taw tu la hantu jgn pandang belakang kak limah

Syazwani Amira said...

haha,, tp smart la..pandai dy buat..
kreatif.. :)

dwaty said...

teror la adik tu lukis... kalau yang camni... still boleh jalan ker???... jpj tak tahan???

Peroto_Jr said...

seram tengo lukisan tu tp memang semat la keep it up!!

kira kekuri said...

nice!

amielia_fir said...

kami dh tgk 70% nk siap dh rtu..mmg gerun..tp style beb..kal0 l0mah jantung jgn le...