Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, June 13, 2011

JPJ...sporting la skit...

Kesian ngan mamat ni  , mlm balik dr autoshow aku dia kena tahan ngan JPJ plak dah kat Seberang Jaya . Kalau tgk keta dia ..hmm..mmg kategory ganaz gila baban dh nie ..patut la JPJ berkenan sangat . So smlm aku pon terpaksa lah pergi ekspo mintak diaorang keluarkan satu "surat jemputan" utk mamat ni  , mintak2 ok lah kot . Aku harap pihak berkuasa seperti polis @ Jpj klu boleh lah bertimbang rasa skit ngan budak2 autoshow ni..kereta mcm ni bukannya nk bawak merempit pon..just nak show off ja . Gomen cakap "Majulah sukan permotoran negara"...habih mcm mana nk maju klu make up skit pon dh kena tahan ?????

Spoiler boleh sidai baju


16 comments:

che lan said...

sokong 100%!!! (^_~)

khairul said...

jom kita pakat2 sokong..BUBAR2...amboi mcm politik la plak :)

Miey said...

Lain kali JPJ badan khas keluarkan le surat khas untuk autoshow apabila ada participant memohon. Barulah kena dengan slogan 'majulah sukan permotoran negara' seperti saudara editor ni ckp...

Undang2 JPJ ni adakala nya agak samar le..

Rose Johari said...

Hurm, bukan buat merepit pon...just utk show jer pon nak tahan...susahlah mcm ni...sampai bila2 pon tak maju kita...hehehe

aRaN said...

depa tak tau kot... amik surat tu lekat kat dahi depa hahahaa

Opah Kentang said...

la..sampai kena tahan jpj?
surat tu kan ade. ish dorang nie..
dorang nak kita tampal surat jemputan tu dekat luar kereta kot.baru dye lepas kan.hihi

si cantik sally said...

bese ar bro..sabaq ja'..

ummiross said...

kesian jugak kat budak tu kan, mesti tension gak...

dwaty said...

kalau saya jpj pun... saya tahan... tapi suru dia bawa saya jalan2 jer... hehehehe... bangga siut dapat naik keta ganazz cam ni...

Tuan Penasihat said...

biasa arr bai dia orang ni.
rasanya ada peraturan jpj dah patut dikaji semula. terlampau mengongkong sehinggakan kita x boleh nak kreatif sikit dengan kenderaan kita, baik kereta atau motor.

Yutaka Mushimura said...

perh..tak menahan...dia bikin...:_)

tips terbaru

Pemutihan Dokumentasi Di Atas Meja

Rumah Tangga Bekecai Nak Salahkan Sapa??

Si Anu Yang Baru

Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

Fadzli Amir said...

Salam Bro...aku dah kembali...diorang tu tegas sangat....bagi la peluang...

khairul said...

harap2 ada org JPJ yg baca entry ni..dan klu boleh tolong sampaikan pd bos2 depa tu

mien said...

setuju setuju. sporting la sket. tp mien sndr pon takot tgk kete kawan awak tu. hehe. habat sgt :)

Febri said...

woWW KEREN modifnya bro :D




regards
visit indonesia 2011
university student

CikguShikin said...

tak tahan...spoiler buat sidai baju..haha