Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, June 22, 2011

Jejaka terhangat dlm magazine

Dah lama aku x masuk dlm magazine..seingat aku last sekali pada tahun 2008 dulu . Tapi kali ni ..wajah aku yg x berapa nk hensem ni terpampang dlm 2 magazine iaitu Extreme Kars  dan KarHifi . Kedua - dua mag. ni ada buat coverage ttg autoshow dekat Penang tmes Square dan Auto Esso pada bulan Apri yg lalu . Boleh la aku nk buat frame dan gantung kat dlm bilik aku nanti .






16 comments:

Fadzli Amir said...

Wah..!!!tahniah2....bagus2..aku tumpang bangga...nanti buleh beli majalah tu pastu tunjuk kat kawan & family..kata.." ni la kawan aku..masuk magazine..."...hehehe

khairul said...

TQ Fadzli !

Opah Kentang said...

bestnyer masuk majalah.. ehhe e:)

Mie Kickdefella said...

tahniah der :) kemah keming :)

deqlis said...

tahniah,..glamour sudah:-))

nk menang tiket wayang free dan headphone?? jom join contest nie
http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/attack-block-movie-contest-by-deqlis.html

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, tahniah2.. lepas ni glemer la bro.. HAHA

Peroto_Jr said...

hebat hebat, tahniah. bilalah giliran kami pula masuk mag ni hehe...

ummiross said...

waa jejaka tampan and the gang masuk magazine, tahniah...

Kejora said...

salam ..

woww...tahniah yer...:))
pas nie tentu tak menang tangan awek minta sign autograf...uhukks)

Terbelog said...

pewit...2! hehe. glamer tu

SiMon Har said...

tahniah!!!haha!

Mila Ahmad said...

ewah...bestnyer masuk magazine er..:)

khairul said...

Terima kaseh kwn2 !

aRaN said...

promote la blog bro!!! leh tumpang sekaki hahahahha

Yutaka Mushimura said...

wooohaaaa..tahniah bro...:)

dah jadik retisss nie...hahhahaks

Arpiiz said...

wah2, dah femes lah ni ye..hehe