Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, June 10, 2011

Final check & my new sponsor..Hyrax Oil Sdn Bhd

Semalam habis kerja kol 5 tros aku pegi ambik trophies yg aku tempah last week .Mak aii..x sangka punya la banyak sampai full keta aku macam sardin ! Bila dah sampai rumah kena la double check sekali lagi..kot2 silap...nasib baik semuanya OK . Lepas balik rumah aku kena pegi tapak ekspo lak , sebab new sponsor aku ( Hyrax Oil )dari KL nak datang , so aku kena arrange tempat utk demo car dia dan tolong mana yg patut . Huuu penat aku semalam..apa pon aku x sabar tunggu utk my BIG SHOW tomorrow !












8 comments:

baincardin said...

Good luck for ur big show bro! :)

ummiross said...

banyaknya trophy, anyway good luck, mesti excited kan...

Opah Kentang said...

si comel dua orang tu berposing..comel je..anyway gudluck :)

khairul said...

si abg kusyuk dok main PS2

Hafizzi Aziz said...

bro,,good luck..trofi banyak!
anyway.nyesal hr tue x singgah autoshow quensbay cari ang..ish!

Terbang Bersamaku said...

bnyaknye trofi..nk satu boleh...?
ape2 pun good luck ye..

aRaN said...

perghhh mai satu piala tu hahhaa
gd luckk bro!!!

Lagenda Teragung said...

pameran keta sorong xde ke..hahahaha
gud luck bro..best