Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, June 4, 2011

Busy weekend

Weekend ni mmg busy buat aku..Karnival Autocity dh pon bermula semalam ( Jumaat ) dan akan berakhir pada Ahad ni  , aku x dak kaitan langsung ngan karnival ni cuma aku ambik kesempatan ni utk distribute flyers show aku nanti kat situ . Semalam aku dah tinjau karnival tuh  , maybe hari Jumaat ...kesibukan dan kemeriahan tu masih blom terasa . Tapi klu mlm ni...sure gempak nyer ....gerenti ramai org ! Pada org2 Penang ..hampa rugi klu x p tengok jentera2 ganaz dan awek2 yg dot..dot..dot..



Pada hari Ahad ni pulak.Freindship Auto Fest akan mengisi jadual kesibukan aku pada weekend ni..kalau yg ni mmg aku terlibat secara langsung pasai aku yang akan jadi jury utk show tu . OK Lah utk takat hari ni dulu..aku dok siap2 nk p makan kenduri kt Penang ( best..ada kambing ) ...kenduri mamu mesti p punya  !
Kadiaq..hang simpan kambing tu kat aku...aku nk mai dah nie :)

4 comments:

ummiross said...

Hehe kirim salam kat Kadiaq, simpan kambing untuk ummi jugak...

Arpiiz said...

hehe, biasa lah hujung minggu ni sibuk..^^

Tuan Penasihat said...

khairul, TP ada pergi gak kat juru 4hb. bole tahan gempak kat sana.

ayung said...

mcm mana event abg? ok?? :)