Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, June 2, 2011

BMW...Too Damn Low...

Meh aku introduced satu lagi "monster" autoshow kat korang semua . BMW milik saudara Rashid dari Selayang ni mmg boleh sangat dikategorikan sebagai "gila modified" . Kereta beliau mmg telah dikenali ramai dek kerana kerap menyertai pertandingan autoshow tempatan malahan turut menyertai autoshow yg telah aku anjurkan ( thanks ya Rashid sbb sudi mai dr jauh kat Esso dulu ) .

Kereta beliau yg dibaluti warna hitam metallic ni mmg cukup gah , garang dan eksklusif sesuai dgn konsep V.I.P. yg beliau ingin sampaikan. Interior kereta segala-galanya di tuned kemas serta adunan warna hitam+cream yg sangat menarik . Siap ada lampu renda2 lagi tu...

Dari segi luaran nya pulak , system "air suspension "mengambil alih tugas absorber kereta tersebut , patut la boleh lowered sampai mcm tu sekali . X ramai modders yg mampu memiliki "air suspension " yg bernilai hampir RM10K satu set ni ! ( hang kerja apa ni Rashid ?? ) .Pintu "Lambo" turut menjadi salah satu aset bernilai kereta beliau ni .Satu lagi yg istimewa ttg luaran kereta Rashid ini adalah mengenai design dan saiz sport rim kereta beliau , korang perasan tak ..2 jenis sport rim yg berbeza ? Haa...la baru perasan kan ....Size sport rim hadapan adalah 18" manakala yg belakang pulak 20" ..perrghhhh...
OK jom layan kereta beliau...dengar khabar dia akan datang show Usahawan aku tu nanti..welcome bro !
















15 comments:

jokergurl said...

cantiknya.......gegurl minat bmw tau,ni E36 kan

Dunia Baru said...

terbaik weh..

MOK&SONS said...

puiyoo..bila la dapat pakai keto camni..huh..

khaifaiz said...

kemas... boleh di tiru ni.. tp bkn kt bmw la

aRaN said...

smart bro. rasa tak sabaq nak habis belajq beli keta nanti hehehe

EB said...

Ganas!!

Tuan Penasihat said...

BMW yang merendah diri.
vip vip vip...
mahal gila kalau nak buat camtu.

Opah Kentang said...

mewah giler kete nyer :)

Lagenda Teragung said...

terbaik ar BMW dia nie..model ape ni ek?

Arpiiz said...

ni yang rasa macam nak beli kete cepat2 and modified..hehe

dwaty said...

bape ribu habis ni bang... tapi kalau minat punya pasal... takde hal!!! kan3???

Jabatan Seni Visual dan Teknologi, FSGK, UNIMAS said...

correction...belkg 20 inci...see u seberang jaya bro

khairul said...

Ini adalah model BMW E36
Modal nk bikin ?? berjuta2 rupiah !

Rose Johari said...

juta rupiah? biaq betul...hehehe

Fid a.k.a Unrez said...

perrgghh.. lowed gile keta bmw nie.. aku pon ske.. btoi ka modified juta2 jupiah je..pergghh..