Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, June 26, 2011

Autoshow Ekspo Usahawan Muda Bandar Perda B.Mertajam July 10

Selepas berjaya "menggegarkan' Autoshow ekspo usahawan bumiputera kt seberang jaya aritu..kali ni kami akan tampil sekali lagi dgn acara yg lebih hebat iaitu Autoshow Ekspo Usahawan Muda Bandar Perda B.Mertajam ( hadapan LHDN ) pada July 10 .Aku dh start mula sibuk sampaikan terpaksa amik MC Jumaat lepas utk meeting dgn KBS dan badan2 kerajaan yg lain . Autoshow ini diadakan sempena ekspo usahawan muda dengan kerjasama Kementerian Belia & Sukan Seberang Prai Tengah .Ekspo ini bakal berlangsung dari 9 & 10 July .Selain autoshow / audioshow , terdapat pelbagai acara sampingan dari agensi2 kerajaan sepanjang berlangsungnya ekspo tersebut , antaranya :-

1)pertunjukan dari Petrosains
2)boria
3)nasyid
4)ceramah motivasi
5)pertunjukan dari PDRM
6)larian amal
7)aksi menangkap ular dari JPAM
8)pertandingan memasak
9)demo audio dari MH Audio ( bermula 9 july )

Aku akan start buat promosi  bermula dari hari ni ( fb,sms,paper,radio RTM Penang ,dsb nya ).Cantek tak poster yg aku buat ni ?Buat kepada yg berminat nak menyertai pertandingan ni berikut adalah details lengkap ttg autoshow ni , sebarang pertanyaan sila lah call aku Khairul 0195712256 dan jgn lupa upload surat jemputan ke autoshow ni...nanti senang la nk jawap ngan polis @ JPJ tu .



kategory :
Proton standard / extreme
Open standard / extreme
Kcar standard / extreme
V.I.P open
Audio Open
Best airbrush , sticker , interior , engine, spoiler , split fire , bodykit , ekzos , too damn low , Mira look dan Best car club .

Prizes :
Trophy + sijil + KW Motorsports + Jason Sound ACC + Hyrax Oil + Delone stickers + Zamiesya Watch Galaxy

Hadiah istimewa akan diberikan kepada 30 buah kenderaan yg datang awal

4 comments:

aRaN said...

wow style2.macam2 event noh.

aku dok kampung la ni. umah nenek kat Pendang :)

Arpiiz said...

wah, cantik poster tu.. hadiah2 tu pun memang gempak..^^

amielia_fir said...

jumpa di sana..hehehe

Zam_Nap said...

Thanks follow my blog...
Saya da promote da event ni...