Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, June 12, 2011

Autoshow Ekspo Usahawan Bumiputera Penang June 11 2011..jadi jury

Untuk show kali ni aku mintak bantuan rakan2 aku utk sessi permarkahan ..so terdapat 3 judges utk autoshow kali ni ..yg mana aku bertindak sebagai lead jury...Pada malam nya ..utk 2 kategory terakhir iaitu Best car club dan Best of Gilamodified kami memberi penghargaan kepada pasangan pakar motivasi rancangan Semanis Kurma TV9 iaitu Ustazah Nor Baayah dan suami utk menyampaikan hadiah kapada para pemenang .


Siap ada sesi interview lagi...



Penyampaian cenderahati pada pihak penganjur

Dengan org kuat Hyrax Oil..Mr Ganeson












Adik aku ( yg buat bisnes airbrush tu ) turut datang membantu dlm sessi permarkahan

7 comments:

AYuNG said...

mantap show nih, meriah!

aRaN said...

setahun lg nak blajaq habeh. nt wa cari lu bro hehehe

ZWAN SABRI said...

WoW! Ketua Juri tuu..
HEBAT2..
rugi Zwan x p..
HUHU

MySuaraBlog: Ranking Negeri Kejuaraan Piala FA

Arpiiz said...

mesti bestkan time show tu..^^

kiwi said...

besarnye piala dia..hehe..nmpk mcm meriah sgt2.. ^^

ummiross said...

Waa cool lah, ada ustaz dan ustazah dari semanis kurma...

Min said...

Ganas2 autoshow sini...