Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, June 12, 2011

Autoshow Ekspo Usahawan Bumiputera Penang June 11 2011

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi , show aku semalam telah berlangsung dgn meriah , hebat , gah dan yg paling best...mmg gila2 modified btol lah ! Aku x sangka dgn kehadiran perserta yg begitu ramai sehingga terpaksa line up hingga ke jalan utama . Lebih dari 40 buah kenderaan telah mengambil bahagian  , ada yg datang dari KL & Perak ..saya tabik pada anda semua .Cuaca yg amat baik turut membantu kelancaran autoshow kami semalam . Bagi aku , ini adalah autoshow yg paling hebat serta meriah yg pernah aku buat setakat ini .
Pada kesempatan ini sy ucapkan jutaan terima kasih pada semua para peserta , sponsors ( Hyrax Oil , KW Motorsports , Jason Sound Excellent , Delone Stickers , MH Audio ) , pihak pengurusan tapak ekspo iaitu Tunas Indah Niaga Ent , serta para pengujung yg hadir .Tanpa anda semua , semua ini x mungkin terjadi .Pada yg tewas , cuba lagi pada masa hadapan .Sekiranya terdapat salah dan silap sy mewakili KF Design Autoshow Club memohon ampun dan maaf pada anda semua . Kita jumpak lagi pada tahun hadapan .
Jom tgk sebahagian dr pics event aku ni , more shall be uploaded

Awal pagi di tapak ekspo , final check trpohies..
















4 comments:

si cantik sally said...

best kalau dapat nengok skali fuhhh ngancam ,..lame x nengok bro

chegu abbas said...

todia haih....keta....brapa la habis tu nk jadi mcm ni...hihii

Rose Johari said...

ALHAMDULILLAH suksess show En.Khairul

Lagenda Teragung said...

taniah bro..memang terbaik lah
camne nak jadi crew KF Design Autoshow Club? hahaha berminat ar nk join..