Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, May 20, 2011

White Waja going crazy..

Aku pernah published story ttg kereta milik Bro Fairol ni pada bulan Nov tahun lepas (http://gilamodified.blogspot.com/2010/11/tough-guy-with-white-waja.html) Kereta beliau dh jadi semakin "gila"  sekarang ni . Semalam dia dah hantar kereta dia ke bengkel kami utk satu lagi perubahan yang lebih extreme ..nak tau apa yang akan kami buat ?...tunggu kesudahannya nanti ...



9 comments:

Fadzli Amir said...

Detail...dalam dia ada tukar gak ke...

khairul said...

psssttt..Fadzli..jgn g taw sesapa..kami nk buat "pintu lambo" kat dia

khaifaiz said...

mak ai.. tingginya spoiler.. boleh terbng ke bulan tu

aRaN said...

spoiler tak nak kalah punya tinggi hahahha

Peroto_Jr said...

waa tak sabar nak tengo hasil akhirnya nanti...

Rose Johari said...

tak sabar nk tunggu apa yg jadi seterusnya...

aRe-PeaK said...

tinggi spoiler..
kalao rim putih cun gak..
tp yg nie terbaik dah..wow!

Tuan Penasihat said...

lawa lawa lawa lawa.
kadang tu teringin jugak nak merasa pakai waja.
nak buat pintu lambo??
dah siap kasi update lagi khairul.

mabk.abubakar said...

kira dah transform yang keberapa kali nie..