Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, May 27, 2011

White Waja going crazy Part 2

Jom kita sambung balik dan jengok apa progress ttg Waja putih ni...ehh dah nk siap rupanya ...
Jangan lupa saksikan kemunculannya pada Autoshow Queensbay Penang June 5th nanti ..






12 comments:

Opah Kentang said...

wah..giler ah pintu naik.
smart tuu..ehehe.


tak sabar nak tengok respon mase autoshow t :)

kiwi said...

pintu dia..dh jadi sport car dah..cayalah ^^

Miecyber said...

Bertungkus lumus....

Jus Katak

Fadzli Amir said...

Wao..!! bestnya ....

ummiross said...

nak modified pintu jugak lah.. hik!

KM7 said...

wah..pintu naik lah...

p/s KM7 dah link blog ni dlm coretan pengembara 3 blog KM7.Harap blog KM7 juga dpt dimasukkan dlm blog list di sini.TQ

Miey said...

Engsel pintu tu tak boleh buka ke tepi dan keatas lagi ke?

Rose Johari said...

wah, hebatnya pintu kereta tuh... terbaek!!!

khairul said...

opening engsel tu takat tu saja

wazy said...

Perghhhhh
smart habis
agak-agak modal bape eh bro kalau nak buat macam tu

khairul said...

kos upah + engsel tu lebih kurang RM2500

mabk.abubakar said...

perrgghhh... gile kentang ar..