Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, May 9, 2011

Volkswagen Beetles in Harian Metro May 8th

Sesapa yg beli Harian Metro smlm mesti terbaca kisah tentang Volkswagen ni kan .Klu korang nak taw..Volkswagen ni telah dilukis @ di airbrushed kan oleh adik aku dr KF Airbrush . Ini adalah design yg ke 2 dr KF Airbrush , sebelum ini api tu warna merah .Volkswagen ni kepunyaan Sdr Kamarul yang bertugas sebagai salah seorang anggota keselamatan di Kajang . Kereta ini yg lahir pada 1964 ( lagi tua dr aku hehe ) masih mengekalkan enjen asal 1300cc cuma tuan punya menambahbaikan dr segi restoration & chroming .
System suspension & brake masih dikekalkan standard cuma sport rim telah ditukar ke jenama PIAA 17" yg boleh spin tu ! jarang org pakai rim ni . Jom kita tgk pics ketika adik aku tgh lukis kereta nie...
sorry quality pics kureng memuaskan ..


Ni la tuan punya Beetle nie..










Nie pic masa 1st design dulu...

7 comments:

Fadzli Amir said...

Salam Bro..memang family bisnes ka ni..abang adik pun terror...heheheh

aRaN said...

legend

khairul said...

mmg dia terror la..respek gak aku..habih kereta aku di"jahanamkan"

khaifaiz said...

wah.. boleh hantar kete aku juga ni.. Tapi tunggu siap dulu la.. tgh buat enjin.. Sparepart susah cari ni

MiZ Rayy said...

peehhh... caya la.. cun!!

Miey said...

memang menarik...namun masih ada ruang untuk perbaiki dan mempertingkatkan skill yang ada..kena lebih berani lagi..keep it up!

Panglima Muda said...

nak rimau sekor