Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, May 27, 2011

Poster siap dah

Sorry kalau poster ni x lawa ...aku bukannya reti sangat.pakai hentam ja.Anyway , ini adalah poster untuk projek terbaru aku iaitu ..Autoshow Ekspo Usahawan Bumiputera yg InsyaAllah bakal berlangsung pada June 11th nanti di Tapak Ekspo Seberang Jaya .
Ekspo tu dah bermula hari ni dan akan berakhir pada June12th nanti.Pada sesapa yg berkesempatan..boleh la shoppin2 kt situ . Selain dari autoshow , kami juga mengadakan pertunjukkan car audio system dari group yg x asing lagi iaitu MH Audio dan juga pada mlm pertandingan autoshow tersebut , Final Dance Shuffle turut akan diadakan sekitar jam 9mlm sambil diiringi irama lagu dari kereta2 audio..fuhh mesti best ni ..rugi klu x mai tgk ....

9 comments:

AYuNG said...

cunnnn la....
sapa kata x cun????

kreatip!

Arpiiz said...

wah, smart2 poster ni..^^

Miey said...

Aku teringin nak lihat sukan perlumbaan kategori kei car di litar. Perlumbaan drag dn auto show melibatkan keicar dh ada...blh le elakkan permanduan tidak berhemah di jln raya..

kiwi said...

ok je poster tu..hihi.. ^^

Syuxer said...

autoshow memang aku suka bro..terutamanya yang audio..tuh boleh uji jantung ni sihat ke tak heheh

Miecyber said...

Happeninglah poster...


Shopping bayar pakai handphone

Rose Johari said...

Smart lah poster tuh...ingat senang ke buat poster ni... mmg C.U.N =)

khairul said...

jenoh "memikiaq" nk wat poster tu

ummiross said...

cantik poster tu, ada kelasss!