Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, May 3, 2011

Penang Times Square Autoshow Part 3

Selain aku jadi jury ..aku jugak adalah sebahagian dr committe utk autoshow ni .Dan jugak.....jadi representative utk ambil present on behalf contestant ( yg dah jenoh kami panggil x dtg2 jugak ...x dengaq kot )
Ni pics ketika aku dok tengah amik point contestant cars aritu ...


Men behind the scene....

Sempat posing maut ngan peminat aku..opppssss silap..ngan bini aku

Aku jugak di beri penghormatan utk menyampaikan hadiah kepada para peserta



7 comments:

Rose Johari said...

Bestlah En.Khairul...aktif! Hehe... Perempuan ada tak yg aktif klu benda2 mcm ni?

khairul said...

ramai gak peserta2 perempuan yg minat kereta ni..malahan kereta mereka lebih ganaz dr kereta2 lelaki

Miey said...

Blh tak bt satu entry mengenai point2 permarkahan diambil ketika pertandingan autoshow..itupun jika boleh dikongsi..

Miey said...

Ini email saya: gryphoon81@yahoo.com

Opah Kentang said...

best la dapat jadi juri tak?

Lame opah tak singgah sini..
tak dapat nak tengok kete cantik2.
ehehee :)

khairul said...

best tu ..mmmm..best la gak..pasai semua org respek kita aritu..mcm la kita ni YB hehe..tp ada risiko gak..klu silap boleh kena maki wo !
setakat la blom kena lagi

My Life's Journey said...

Respek la umi tengok abang ni .. memang aktif dalam dunia kereta ..chayo2! majulah kereta untuk negara hihihihii