Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, May 1, 2011

Penang Times Square autoshow Apr 30th

Ketika entry ni di type..aku kat lobby hotel ni ..siap tengah pakai kain pelikat lagi ( time la 1am lebih ) siang tadi aku busy sangat sbb Penang Times Square autoshow ni , maklumlah aku jadi jury show tu  . Malas nk balik rumah , aku sepakat ngan wife aku check in hotel ja kat Penang ni . Sambutan OK  , walaupun siang tadi ada lagi show off kat Queensbay Mall .Ni pics sebahagian  dari show tadi...akau akan upload more pics nanti . Korang layan jer yg ni dulu ...
  








2 comments:

naz said...

perghh sound system gempakkk

AYuNG said...

cun la kenari puteh tuh:)