Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, May 20, 2011

Dapat projek baru lagi....

Tetiba harini aku dapat satu call dr member suruh buat autoshow event kat Tapak Ekspo Seberang Jaya Penang pada June 11th nanti sempena Karnival Usahawan Bumiputera ( yg berlangsung dr May 27th ~ June 12th ) .Alamak tinggal 2 minggu jer lagi , nak cari sponsor lagi ...nk buat promotion lagi...adoii..pening2 .Tapi dlm kepala otak aku dh plan apa nk buat masa show tu nanti..harap2 semuanya berjalan lancar . Esok aku nak pegi jumpak pihak pengurusan ekspo tu utk berbincang pasal penganjuran show ni .OK ini antara kategory2 yg bakal aku nak buat , InsyaAllah...

Proton Standard modifed
Proton Extreme modifed
Open Standard modifed
Open Extreme modifed
Kcar open
VIP open
Audio open
Best car club
Best sticker
Best Airbrush
Best Interior
Best Engine
Best Bodykit
Best Spit fire
Best lighting
Best Ekzos
Best sport rims
Best too damn low dan
The Best Of Gilamodified

Dan satu lagi..kalau ada sesapa yg nak berniaga kt tapak ekspo tu , leh sewa booth ( 20 X 20 )dari kami hanya RM2000 sepanjang karnival itu berlangsung .

2 comments:

mabk.abubakar said...

hehehe.. sibuk nampak..

Tuan Penasihat said...

masyuk khairul masyuk..