Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, May 16, 2011

Autoshow Parit Buntar May 15th PART 1


Alhamdulilllah selesai sudah autoshow ni semalam , lebih kurang hampir 40 buah kenderaan telah mengambil bahagian dlm pertandingan autoshow ni , jumlah ini tidak termasuk para peserta demo audio yang dianggarkan lebih kurang 30 buah kenderaan . Panas dan letih ..itu saja ungkapan yg boleh aku ucapkan , tapi bagi aku ...aku berjaya menjalankan tugas aku sebagai ketua jury utk show .Mungkin ada satu dua yg tidak berpuas hati..apa pon aku mintak maaf sekiranya ada , biasa lah..kita ni manusia..x semuanya sempurna .Aku blom upload byk pics lagi...utk arini aku upload yg ni dulu ...
Kiri sekali tu aku ler...


Aku dapat hamper , baju dan sijil penghargaan dr pihak penganjur..dan yg paling best dapt fulus....

Sijil ketua jury tu !!











7 comments:

Nens Collection said...

x pernah pg autoshow..sbb panas kot..haha..be my follower 2

Fadzli Amir said...

Ketua juri ni macam VVIP la kiranya kan...baguss2

Tuan Penasihat said...

waaaaa
best betullah aktiviti khairul.
TP kalau boleh semua event macam ni TP nak pegi.

EB said...

Terbaik Wok!!

Peroto_Jr said...

waa mesti susah nak jd juri kreta ni kan hmmm...

Coretan anuar said...

Boleh pergi singgah Parit Buntar kalau ada Autoshow lagi lain kali..

Saya orang perak tapi bekerja di Sarawak..

Entri Terkini Di Blog Saya:
Domain Laman Web Percuma di Lot.My??

Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Dapat Menjana Trafik Ke Blog Anda??

Apakah Sumbangan Atau Kebaikan Pertandingan Ini Kepada Rakyat Malaysia

Mohon Peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular Menyemak Status Pendaftaran Blog Anda

khairul said...

ssh jadi juri ni..silap hari bulan kena maki free ja