Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, April 18, 2011

UNIKL Kulim Autoshow part 2

Ha ni pulak pics ketika aku tengah beraksi di tengah panas kelmarin....hensem lagi dak aku ni tuan2 ?













Dapat gak peluang naik stage..cenderahati disampaikan oleh Dekan UNIKL ...apa nama tah..
dapat 2 goodies bag tu ( satu utk wife aku )

Selain tu dapat la skit RM...boleh lah lepas nak beli pampers anak aku ..
Dapat pen ..
Dapat T shirt 2 tu...

Akhir kata terima kasih pada pihak UNIKL Kulim kerama menjemput aku ...dengaq kata depa nk panggil aku sekali lagi tahun depan...kali ni sebagai Consultant autoshow lak..hu best nya ...lalalalala




7 comments:

Miecyber said...

Bestnyer...

Ikan Patin Temerloh

Fadzli Amir said...

Tahniah..masyukkkk....walaupun panas, tapi hensem still mentennn...

dwaty said...

tahniah3.... apa kata buangkan word varification kat blog ni... senang nak tingalkan komen.... rujuk ni...

http://dwaty85.blogspot.com/2011/04/blogger-baru-toturial-hilangkan-word.html

Rose Johari said...

yg mn 1? baju putih tuh ke? klu yg baju putih tu...hensem lagilah tuh..hihi

khairul said...

ye cik rose...yg baju putih tu sy ...

AYuNG said...

nak cakap 1 jer dlm suma gmba nih...
lebih tertarik tengok abg....

Opsssss, jgn mrah..gurau jer..:)

Ozan said...

steady la bro...