Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, April 18, 2011

UNIKL Kulim autoshow Apr 17th 2011

Dah beberapa hari aku x update blog..bukannya x dak entry yg utk dikongsi cuma aku buzy tetiba aku dijemput oleh UNIKL Kulim utk mengadili pertandingan autoshow mereka yg julung2 kalinya diadakan disitu , olek kerna x mau menghampakan aku terpaksa lah cancel projek2 aku yg lain . Selain autoshow..turut diadakan demo audio , car club gathering dan show off big bike dari Butterworth Bikers Club . Dan acara yg paling best ....leh ushar awek2 UNIKL tu...hilang penat..yg lece nya wife aku pon ikut ! potong stim btoi hehe..ok lah layan pics dari aku ni ....

1st - Waja oren
2nd - Waja Putih
3rd - Kancil hijau
4th - Viva putih
5th - Citra Spiderman




































No comments: