Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, April 27, 2011

Penang Times Square Autoshow & Part 2011


Penat dari show Esso pon x habih lagi..aku dapat lak lagi satu job hari sabtu ni . Penang Times Square Autoshow yg bakal berlangsung Sabtu ni actually projek dari kawan aku ( Henry dr Youry Marketing ) , oleh kerana dia x menang tangan kot..dia suruh aku in charge dari segi prizing arrangement dan jury utk event aritu  . Seb baik kedai trophy sempat siapkan semua piala B4 sabtu ni...pics atas tu cuma sebahagian dr prizes utk show tu...ada byk lagi ! Dan aku jugak dapat satu lagi penajaan iaitu jam tangan dari Zamiesya Watch Galaxy ....thanks Zam .

Ini adalah full info ttg show tu . sesapa yg missed Esso autoshow aritu , leh la dtg Penang Times Square lak ..

DATE: 30th April 2011 - Saturday
TIME: 12.30pm to Midnight (12.00am)
PLACE: Times Square, Pulau Pinang
REGISTER: RM50.00 / category
JUDGING Time: 5pm - 8pm

5 categories :
1) Proton Modified
2) K-Car Modified
3) Open Modified
4) Open VIP's
5) Open I.C.E

5 Judges Selections:
1) Best Sticker Car
2) Best Lighting Car
3) Best Airbrush Car
4) Best Bodykits Car
5) Best Car Club Support

All Participants – Certificate + sticker.

Catergory Prizes:
No1 - RM300 + Trophy + Certificate + Watch
No2 - RM200 + Trophy + Certificate + Watch
No3 - RM100 + Trophy Certificate + Watch
No4 - Trophy + Certificate
No5 - Trophy + Certificate
Judges Selections Prizes:
Trophy + Certificate + Watch

Event Management:
Times Square Penang
Youry Marketing
ANTERA Motorsports
AutoPreview

Event Partners:
Kelab Audio Utara (Azizan)
Tom's Stickers
KW Motorsports
SS2 Motorsports
Malaysia AutoShow Society (M.A.S.S)
Zamiesya Watch Galaxy

For More Info: Call 017 4680680 - Henry

1 comment:

eRza farEeha said...

kompem minat giler giler giler kereta kn..hehe