Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, April 6, 2011

Esso Ninariang Ent Autoshow Apr 23 2011


Setakat ni hampir 80% projek aku dah siap..dari segi logistik , sponsorship dan sebagainya ..cuma piala ja aku blom tempah. Pasni aku nk hebahkan dlm FB lak ...biar meletp2 ESSO tu nanti . Aku akan cuba buat yg terbaik pasai aritu big boss ESSO Malaysia akan turut hadir...baru dia tau betapa meriah nya show aku tu nanti .
Autoshow ni diadakan sempena "ESSO Customer Appreciation Day " , jadi pada hari tu pelbagai acara menarik akan turut diadakan , leh bawak anak bini mai sekali ..

1)Peraduan mewarna
2)Karaoke contest
3)Mini treasure hunt
4)Tele match
5)Lucky Draw
6)Pit stop contest
7)Naza show off
8)Kawasaki Bikers show off
9)Pertunjukan Audio system dari MH Audio
10)Kempen keselamatan dari AAM & JKJRM

Dan yg paling best ..dengar khabar nya Awie & Suhaimi Mior Hassan ( ala yg nyanyi jgn pegang ngan Anna Raffali tu ) akan turut serta .
Buat para peserta yg ingin mengambil bahagian , aku syorkan korang dtg awal kerana tempat terhad .
Judging akan start pukul 1 dan penyampaian hadiah pada pukul 4pm .
Aku ingin mengambil kesempatan buat semua bloggers ( terutama di utara tanahair ) yg membaca entry aku ni supaya datang support aku aritu .Buat Abg terror , Tuan Penasihat,Hj Fadzli,Kakiraces Hambali dan ramai lagi yg aku x sebut disini ..hampa wajib kena mai no...

7 comments:

AYuNG said...

wow...smart tuh poster..hehe:D

dwaty said...

tak leh la mai.... jauh bebenor.... hang buat yang terbaek naaaaa....

Opah Kentang said...

wahhh.bestnyer khairul! :)

seronok tgk kete3 nie..hehehe :P

Ohno!!! said...

Good luck bro!!!

Fadzli Amir said...

kata ada awie nak mai..dia tak nyanyi kot tapi mai dgn bikers..

Ozan said...

terbaek la bro!!!.. keep it up..

nabihancakap said...

tak dapat dtg. jauh.. good luck