Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, April 20, 2011

Esso Autoshow prizes & full event lists

Ni la ha sebahagian dr prizes autoshow aku yg bakal berlangsung sabtu ini. Prizes ni x termasuk hamper dan barangan accessories kereta yg lain lagi..best kan ? Rugi la sapa x join.


Yang ni pulak full schedule event aku aritu . selain leh layan autoshow..sapa yg ada anak boleh bawak mai sekali mcm2 adaaaa..yg ada BF or GF pon boleh ...jgn buat x senonoh dh la ..sorry joke jer . Aku harap kawan2 terutama dari bloggers boleh datang sabtu ni dan support event aku ni ..

1)Autoshow / audioshow ( starts 10am ~ 5pm )
2) Coloring contest ( 9am )
3)Karaoke ( 9am ~ 11am )
4) Magic show & clown performance ( 10.45 ~ 11.15 )
5)Diva kecil ( 11.30 ~ 12.15 )
6)Dress up contest ( 12.15 ~ 12.45 )
7) Dancing to the tune ( 12.45 ~ 1.15 )
8)Poco-poco dance ( 2pm )
9)Le tour De Esso ( 1.50 ~ 2.30 )
10)Lets Fly the heli
11)Lucky Draw
12)The may look same but different
13)Car safety check
14)Pit stop
15)Model of the year

dan banyak lagi !!

Booth
1)Polis
2)JKJR
3)Digi
4)Perodua
5)Naza
6)Maxis
7)Celcom
8)KW Motorsports
9)Youry Marketing
10)Zamiesya Watch Galaxy



6 comments:

kira kekuri said...

wuishhh giler banyak dapat prizes! apa pown tahniah! :DD

Fadzli Amir said...

InsyaAllah..kalu tak kerja pagi tu aku mai...hehehe

syahril affandi said...

assalammualaikum..bro keon ....sapa menag kat unikl arie tu huhuhu

Arpiiz said...

yang sabtu ni dekat penang ye..??
kalau macam tu tak dapat datang lah..huhu

suke tengok piala tu..hehe

Miecyber said...

Fuhh banyaknyer hadiah...

Top 10 negara sihat

AYuNG said...

ishhh..klu la ayung ada kat penang, kompom ayung p..:)