Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, April 21, 2011

Autoshow Kipmart Johor Apr 17th 2011

Bila kita cakap mengenai modify kereta ni , negeri Johor memang terkenal dengan modders yg mempunyai kereta2 yg betul2 gila dan canggih , dengan design body kit dan airbrush @ sticker yg x masuk di akal ...semuanya terdapat disini . Kaya betol mamat2 ni..tengok sajalah pic ni..nak pegi bertanding pon boleh sewa satu trak tu . tak macam aku dulu..dari Penang aku bawak keta hantu aku tu on the road ke Terengganu !



















9 comments:

Miecyber said...

Canggih ooo...

Robot halus

Rose Johari said...

perrgghh..nie barulah kaya btl ye.siap sewa trak lagi...

Arpiiz said...

wahh, smart gila keta2 tu..^^

mabk.abubakar said...

pergghh.. lori tu pun kena modified ker?

AYuNG said...

perghhh..meriah:)

Dunia Baru said...

cayer la..terbaeeeeeekkk

Farhana Sahri said...

sume kete jnis sagat jln..hehee

Terbang Bersamaku said...

Sangat smart keta-keta tue...bangga jap jd ank johor...eceh, padahal keta sendiri pun x modified lg..huhuhu..:P

muse said...

tk rockler bro naik trak napa tak drive jer hehe...