Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, March 2, 2011

Viva ShazBaby

Viva ini milik sdr Wan dr Seberang Jaya Penang .Pertama kali aku jumpak Viva ni semasa show off New Year countdown kat Queensbay Penang Dec yg lalu .Viva yg dibaluti cat putih ini yg masih mengekalkan enjin stock 850cc dan telah di modified kan oleh Wan untuk menjadi sebuah kereta yg berkonsepkan VIP Style ( dlm yg ada manik2 dan sparkling tu .. )

Jenama DAD mmg tidak dapat dipisahkan oleh para modders VIP..begitu jugak dgn si Wan ni..dari sarung cushion hinggalah ke kotak tisu..semuanya dihiasi dgn jenama DAD tu .dasat la hang Wan..mana dapat duit ?Jangan marah ..joke jer . Adunan warna putih / hitam bahagian interior kereta beliau telah membangkitkan contrast yg sangat menarik dan mashuk sekali !

Panas ? hangat ? Hampa jgn risau klu naik kereta Wan ni..selain aircond..beliau jugak telah memasang sunroof dr jenama Toyota  ! . Sambil2 tu leh layan dentuman audio dari kereta beliau yg terdiri dr 2 bijik woofers 12" dari MTX Audio serta 6 bijik Mid dari jenama JBL dan leh layan movie dari screen beliau tu ..fuh boleh terlena naik kereta Wan ni..jgn bagi terkeluaq air lior basi dh ler..jenoh nk samak cushion DAD tu kang hahaha.











Ayaq apa ni Wan ??



11 comments:

mimie azam said...

smart lar...bling2 g2...
yg plg cutenyer,bear kt blkg tuh...hehe..
tp mlgnyer xleh tgk scre live..huhu

Kumbang Jingga said...

gila lah viva ni..dasyat tull..org bnyk duit boleh lah wat cm ni hehehe...

yui92 said...

cantik2 =p

Rose Johari said...

Wow! Cun giler :D

Fadzli Amir said...

memang gempak...!!!cuma kalu nak pi beli barang..takde tmpat nak letak...hehehhee..

A'IM said...

bilerlah aku nakcovert keta aku tu..hadoi

Qaseh chenta said...

cantiknyer kete nih...

Tuan Penasihat said...

memang gaya VIP betullah. cantik.

Anonymous said...

byk duit tuhh.... ggg punyer duit ke??? tok sami siam support tuh...

Shyda_Dwan Ded said...

dasat punya bling2..cantik n mewah, tp x crowded ke dok dalam keta tu? hehe..sy x berapa minat tang corak munge2 kat luaq tu.. :-p

Mila Ahmad said...

cute viva nie..klu make up kete mila camni bestnyer...