Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 28, 2011

Selamat tinggal sayangku.........

Shadu skit entry aku hari ni ..setelah bersama aku dekat 11 tahun..maka semalam sudah sampai masanya untuk aku ucap selamat tinggal pada nya . Sedih tu sedih la gak..walaupun dia dah "mentekedarah" poket aku semau-mau nya tapi bila dikenang akan kejayaan & "keglamouran " yg telah aku kecapi  ...rasa sayang la plak nk tinggal . Betol la kata org..life is just a cycle .sampai masa kena pergi jugak .
Begitu jugak ngan keta aku tu..semalam merupakan hari terakhir kami bersama ...sempat lagi dia bwk pegi rumah mertua aku . Aku rasa dah sampai masanya untuk aku let go keta aku tu , maklumlah dah tua..mcm2 penyakit dok ada ..sblm parah baik aku bye2 kan dia dulu .
Entry kali ni macam flashback balik la , aku akan tunjuk asal kejadian kereta aku tu tahun demi tahun sehingga la pics yg terakhir aku ngan dia semalam...
Nak tau keta apa aku akan pakai ? Tunggu................King Of Autoshow will reign again !


2004..mula nak gila dah...

Nie show pertama dapat no2..seronok gila babas !

2005..Batu Burok terengganu





2006..





2007...

Antara kenangan yg x aku lupakan ..walaupun aku berlainan ideologi politik..aku ttp happy dpt bergambar dgn YB Kader

Keta aku saja yg ada design pintu macam tu...



2009...Design aku yg last sebelum pencen dlm dunia autoshow



Mar 27th 2011...dah jadi stendet mendet keta aku



Posing terakhir ..bye2 sayangku.....

18 comments:

Fadzli Amir said...

Memang kenangan lama dgn kereta lama banyak sangat...sampai sayang nak lepaskan....tapi kena jugak lepaskan ....

Izzlorna said...

wahhh macam2 design dah kan :)
lorna suka yg design api2 tuh...
ehehe...
wow ni mesti dah beli keta baruu...
apakah? tgguuuuu....

Miey said...

Gler ar..first gmbr tu langsung aku x perasan rupanya kete wira..aduhai..tertipu den..ha ha ha

AYuNG said...

alorrr..sedih na bunyik nya....:D

xpa bang, kenangan kan masih ada...

kiwi said...

sedihnye..tp pintu tu memg cayalah..hihi

Aku FaKhruL IsLam (n_n) said...

sedyh btoii..dia dah bnyk berjasa... ni mesti bakal angkat jentera yg tuahnya pada huruf "H" pulak pa? hahaaa

dwaty said...

ala sedihnya.... yang ganti nanti mesti lagi power kan????

Tuan Penasihat said...

lorrr apsal jual kereta lagend tuuuu..
pernah tengok kereta ni masuk majalah rasanya.
TP dulupun memang gila kereta, lani dah pencen.
ni mesti khairul nak pakai fonte ni.
aaaaaaaaaaaa...............

EB said...

Lu mmg giler modified bro.. huu..

kira kekuri said...

kenangan tuh,bla d kenang..lg best! hehe.. semua krta smart! ;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

superb larr ~ ^^

Opah Kentang said...

hm,,opah suke pic first and lastttttttttttt......

hihihihihihihih :P

edda(",) said...

syahdu sekejapp..hu

Fadzli Amir said...

Nak tanya, kalau nak jual kereta, kena buat bagi macam asal balik ke...???

Dye Yankiwan said...

bestnyerrr bley modified.mesti ongkos besar nak buat kan?heeee

Asyrafeqa said...

laaa ,, cian nya keta uh . byk berjasa . xpe la yg dah pegi , pegi . hehe (:

Cik Embun said...

http://cucucikembun.blogspot.com/2011/03/nak-belajar-buat-header-ek-khairul.html

khairul tgk laa entry ni kalau nak tau camna buat header

ïêmå å¢klê§ said...

sayang la nk lepaskan..
kalau iema simpan je kot..
tarok kt kg..
huhu