Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, March 12, 2011

The making of Spiderman 4

Tajuk entry ini adalah lanjutan dari entry "Monster will arise " yang aku posted few days ago. Lepas siap cat kaler merah ,Citra tu skrg tengah memasuki process airbrushing penuh satu body .Pics yg aku siarkan ni masa Day 1 & Day 2 pembikinan Spiderman 4 tu .Design ni belom siap lagi dan perlu menempuhi pelbagai process touch up supaya image karaker tu nampak lebih hidup . Kami jangka kan 3 @ 4 hari lagi siap la keta tu dan bersedia utk bertempur dlm autoshow lepas ni.

Day 1
Tabik spring kt adik aku tu..hg mmg terror la !
Masking process..

Day 2
Day 2 kami start bahagian kiri kereta pulak

Karektor ni blom siap sempurna lagi....
Macam biasa "Sivaji The Boss" akan datang memastikan semua projek berjalan as planned ..aku ler tu !

5 comments:

AYuNG said...

perghhh...mantop!
gmba yg last tuh lagi mantop...
ngee~~~

Ely Hasrul said...

spider web tuh nmpak 3D cun!

.::cintabungablogspot::. said...

cntik kete! awesome :) car body sticker tak wat ke..? huhu... cintabungablogspot dtg utk follow. jom follow blik ;)

rizal said...

cantik la bro.... aku nk wat kat ketsa aku the smurft brapa bajet

khairul said...

Rizal , cost nk buat kat Citra tu lebih kurang rm 2 ribu