Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 14, 2011

I'm workin' on new project

Hari sabtu aku dapat call dari owner ESSO di Juru Penang ( tepi highway Utara Selatan ) ..dia mintak aku organize buat autoshow di station dia pada April 23 nanti .So smlm aku pon pegi la patrol pump dia tu utk pre discussion dan submit aku punya proposal .Dia stuju dan serah kan bulat2 pada aku .
Aku di fahamkan selain autoshow , beliau jugak akan mengadakan pelbagai acara2 menarik sepanjang hari tu , antaranya:-

Colouring contest
Karaoke contest
Costume contest
Tele match
Lucky Dray
Car safety campaign
Mini treasure hunt

Dengar khabar..beliau jugak akan menjemput Awie dan geng2 moto beso dia datang sekali ..hmm ..best nie..
La ni aku dah start mula sibuk utk show ni..Alhamdulillah semalam dah dapat sponsorship dr KW Motorsports ( KL ) .Dlm kepala hotak aku ni mcm2 aku nk buat ..biaq bagi gempaq sikit ESSO tu .
Mana tau..tahun depan dia panggil aku lagi ...


Ni lah boss ESSO tu ( Ninariang Ent ) En Pilus..
Kalau you all nak tau..En Pilus ni bapak sedara aku la...hehe

3 comments:

Zitta said...

Tahniah!Tahniah! Semoga havoc & ramai org dtg...tp kenapa tak war-war kan tempat kat mane?
Apeeee Pak Sedare?????
He he he....ok gakkan,promosi,nnti bule wat kat tmpt lain plak.

Fadzli Amir said...

Salam....uihh...baguihhh...masyuuukkkk...hehehe..ada awie lagi...ni kena pegi ni....best2...

Tuan Penasihat said...

waaaaa...
tahniah tahniah...
dashat member aku ni ghupernyer!!
23 appril?? nak kena check jadual ni cuti ker tak.