Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, March 15, 2011

Ihh..kaya nya mamat nie...

Last Friday aku ke JPJ Seberang Jaya Penang nk settle saman 2006 ..aku kena sampai RM600 hampa tau !! Tapi salah aku gak ..gatai naik motor x dak lesen ..dah la tu..road motor pon expired jugak ! padan ngan muka aku .
Sambil2 dok tunggu turn aku..saja2 pegi ushar "booking list plat no" terbaru kat info board tu ..ini 1st time aku tengok org dok booking no . Terkejut berok nya aku plat no terbaru Penang , PKB 1 telah ditempah sebanyak RM60,000 !! Orang kita tu...keja apa mamat ni...booking no ja dah banyak tu..agak2 la...keta apa dia pakai ??


5 comments:

AYuNG said...

perghhh...mmg kaya betul tuh
60ribu punya plat no.....:D

Fadzli Amir said...

Ahli politik kottt....plate 60K, takkan nak pakai wira kan...hehehhe

zuneta said...

berhabis duit kat plat no je??? bagi dia mesti celah gigi je 60k tu...haha..

Entry Panas"SANGGUPKAN ANDA MAKAN %$#$"

New Entry "NOTIS PESERTA GIVEAWAY

dwaty said...

kan best kalau dia sedekah kat aku 5 k... hehehe

CikguShikin said...

harga plat sama harga keta kita tuh incik khairul