Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 7, 2011

Get your car..Vitualtuned

Hmmm...Isnin ...hari yg memboringkan utk start kerja ( nasib baik aku amik half day arini..nk kena p JPJ lak pasai nama aku dh kena blacklisted ) .Banyak stories yg aku nk update dan share ngan kengkawan semua dari homemade BBQ,adik aku menang scooter comp. , nk upload kereta kawan2 , the longest Tohsai , autoshow coverage dan mcm2 lagi lah. Tapi antara semua tu , aku pilih blog rakan kita ni sebagai pembuka tirai blog aku minggu ini .

Blog yg aku maksudkan ialah http://virtualtuned.blogspot.com/ dari bro Ozan , Batu Caves .Blog beliau terjurus kepada modified kereta jugak tetapi cara dia modified berlainan dr cara aku.Beliau hanya menggunakan teknik Free Image Manipulator utk mengubahsuai sesebuah kereta .( kira modifiy di alam maya lah ni ).Oleh kerana aku minat Kia Forte  , bro Ozan telah virtualtuned utk aku...dan hasil nya you all tengok lah sendiri...mantop !


OK kengkawan apa tunggu lagi..kalau nk mintak kereta idaman anda di Virtualtuned kan ..terjahlah blog Ozan kita ni.

4 comments:

Fadzli Amir said...

Uih...cantik siuttt....leh try ni..thanks

Rose Johari said...

wah, smart giler :D

Tuan Penasihat said...

memang cantik.
tak sangka kia forte boleh buat camni.
tapi kalau yang 2 pintu tu buat camni pun smart jugak.

RuSh D said...

modified virtual pn best..huhu