Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, March 11, 2011

Dapat hadiah lagik!!

Ni yg dikatakan rezeki..baru ja dpt award 100th follower..hari ni aku nak dapat hadiah dari Cik Nana kita ni pulak .tuan empunya http://ibudamia.blogspot.com/2011/03/700.html .
Aku dapat present ni sempena followers ke 700th .Tapi aku pon x tau apa yg Cik Nana nak hadiahkan pasai dia akan post kan ke rumah aku...huu..suspen ni ( Betullah kata Tuan Penasihat ..aku ni pandai "memollo" org..dan dapat hadiah hehe ) .

Apa aku nk dapt erk ? Harap2 bini aku x jeles dah la..alamat aku tidoq luar malam kang..joke jer hehe .OK ..jom kita pakat2 terjah blog Cik Nana kita nie..


2 comments:

kiwi said...

thniah2..hihi ^^

Rose Johari said...

Wah, memang bertuah betul En.Khairul nie. Siap dpt hadiah lagi. Jgn lupa buat entry khas bila da dpt hadiah nnt ya...nak gak tahu.hihihi