Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, March 16, 2011

Banyaknya tol...rakyat didahulukan ?

Sana tol..sini tol..mampoeh macam ni !!


7 comments:

AYuNG said...

hehe...tu la dia maksud rakyat di dahulukan..:D
buat tol banayak2, pastu mintak rakyat bayar pun banyak2...:D

bak kata pak najib, "kita prihatin dgn rakyat!"

Fadzli Amir said...

Hahaha..tau takpa....

Zitta said...

Nak buat camne,GOMEN pun dah banyak kuar duit ikut kehendak rakyat yg macam2-nak minyak murah la,cat flat la,rumah free la ect...-nak cover balik duit yg kuar tu,kena la buat tol bebanyak!

Zitta said...

Ahak Ahak Ahak....kite bukan org GOMEN!Ahli pun bukan. Kite cume salah seorang dari rakyat yang rasa tersisih dengan karenah kroni GOMEN! Uhuk uhuk uhuk.....

RuSh D said...

byk nyer...bisness2..haha

Ozan said...

naya kat org yg tak tau jalan kat KL.. silap jalan je, kene tol!!!

Opah Kentang said...

byk nyer tol???

Opah kat kg nie gayat kalau jumpe tol.
ehehehe :P