Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, February 24, 2011

Assorted Kelisa modified

Entry kali ni aku tujukan khas buat Cik Amalin dari http://www.ammalindot.blogspot.com/
pasai dia personally mintak nak tengok Kelisa yg telah modified .Ada antara pics ni dari koleksi / design dari kami ...manakala selebihnya aku cedok dri web kengkawan .
OK Cik Amalin..pilih yg mana berkenan di hati ...enjoy my pics ..

Mula2 kita tengok Kelisa abah aku ni...nasib baik adik aku buat airbrush kat bonet ja..klu satu keta..pengsan abah aku !


















Kalau payah sangat dok pikiaq camna nak make up...potong cardboard dan tempel ikut suka hati macam bro kita kat bawah nie muahahaha..






12 comments:

baincardin said...

cun sey! ^_^

Hafzan Sarah said...

kreatif ar..makin lawa jadinya
salute2!! :)

entri terbaru: Guru Seorang Blogger yg Bagus

AMALIN SHAHIDA said...

perghhh!! memang cunn lah. thanks cik khairul! heheh. keta PFQ tu berkenan lah,tp ada gambar katun heheh. pastu berkenan yg WMD, ehh. berkenan semua lah! sport habis. nt nk suroh abah modified jugak lah hihi. timakaseh sekali lg :)

muse said...

memang terbaik kete yang last tu pakai airbrush per tu bro? muhahahaha....

CIK TOM said...

wah semua cun2..ciktom pun pakai kelisa...plg suka design yg wmd 8209..agak bpe bajet??kalau kete ciktom tue ori xde modified pe2..warna asal kete silver..

khairul said...

x mahal tu Cik tom..pakai sticker jer tu

CikguShikin said...

yg kuning tu dh xmacam kelisa dah..yg mcm trak tu pn sama..dah la cute

Anonymous said...

Yang WMD headlamp dia canggih, kat mana nak buat tu... Cer bagitau!!!?

Marliana Khalid said...

salam.nak tanya kalau modifd mcm bumbungpotong separuh tu kat mana kedai bblh buat ye

Marliana Khalid said...

kalau potong bumbung tu kedai mana aje yg buat?kos bpe erk?sy area muar

Hunny Kitty said...

QTB tu kancil belalang kan

Azeem Nadher said...

macam best je potong bumbung...