Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, February 8, 2011

1 Malaysia Autoshow @ Dataran Ipoh Feb 5 2011..Part 2

Salam semua..sorry aku x dpt update smlm pasai bz skit..OK aku story skit perihal Ipoh autoshow ni .Sebanyak 51 buah dari pelbagai kenderaan telah menyertai pertandingan ni..jumlah ini tidak termasuk para peserta yg menyertai "dB sound" ( lawan sapa kuat dlm audio system ) dan motorsikal tercantik ..
Sebanyak 5 kategory di pertandingkan dlm kategory kereta:-
1)Proton standard
2)Perodua standard
3)Open standard
4)Mira Look
5)K Car VIP style

51 bijik kereta ! banyak tu ..x larat aku..seb baik la ada org tolong payungkan.mcm kerabat di raja la pulak ( payung kuning tu ! ).Ini adalah antara monsters yg lawan aritu..enjoy my pics yer and jgn lupa comment tau ..






This is my favourite car !













1st Proton Standard

Jaguh yg comel....

Tu dia manusia ..

17 comments:

Nurul Afifah Addnan said...

nombor 5 comel.. :)

CEPET said...

wah..memang gempak.tapi tak sempat nak g la..kebetulan autoshow time raya cine mmg jam..sape pemenang?

Tuan Penasihat said...

betullah bro.
memang meleleh air liur ni tengok kreta semua tu.
bilalah kereta TP bole nak makeup camtu.

nak mintak khairul tunjuk kereta iswara punya modyf ble tak.

Kiwamiwa said...

Bilaaaaa nak ada kereta sendiri nieeeeeeeee ~

Yg wane hijau tuu mengancam ler :D

Dia.Honey said...

abang jai ada...hehe ngatkan ramai dak2 hello kitty turun..nampak abang jai je...

yg puteh VIP tu Keta Juara kan?? hamekkk skit nyer lawa keta peti ais tu....hehehehhee

ada senarai nama pemenang tak?

iaryylr said...

wow syoknya, tentu ada sambungan lagi tu!

Wahida Nasution Thakhrim said...

banyak yang menarik.. tak tahu nak pilih yang mana.. alamak.. rindu nak balik ipoh.. tu tempat fave saya..

khairul said...

sambungan Feb 27 ni kat Taiping Mall...details akan update lain

Faizal n Fashitah said...

Perghhhh gempak la bro! XD

baincardin said...

yg itam tu best giler! ^_^

suhaiza said...

waaaa...kecewanyer xpergi.dh plan nak g ngan mbr ri2.tp parents soh follow diorg attend knduri....

khairul said...

ihh..rugi la cik suhaila x p..klu tak.. leh tengok sy..ehh tgk kereta ler :)
x pa tunggu Feb 27 ni kt Taiping Mall lak

~Eizny Ejan~ said...

JLN2 CNI SMBL TGK KETA2 :)

RuSh said...

wah best btol tgk...

saraeisyabalqis said...

sy nak yg putih+oren tu tau?hehehe

KAY said...

Geramnyer tgk kete yg comel kaler pink tu.. yg hitam tu plak macho la... best kalu dapat bawak kete camgini.. berangan jer la..

CikguShikin said...

Suka WQA 163