Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, January 17, 2011

Yellow Ride sempena LTDL 2011

Dah lama x kayuh..tergerak hati nak join Yellow Ride yg diadakan di Dewan Dato' Haji Ahmad Badawi, Butterworth .Kayuhan ini sempena LTDL 2011 yg akan bermula 23 Jan nanti. Kayuhan ni mcm fun ride ja..bukan race , cuma 10km dan berkayuh sekitar kawasan Butterworth . Flag off pada pukul 9am oleh Timb. Men.Belia Dan Sukan..Dato' Rozali serta CEO LTDL En Mohamad Salleh . Ramai peserta terdiri dari pelbagai jenis basikal telah mengambil bahagian dan acara tersebut turut disajikan acara senamrobik ( part ni aku suka tgk nih..hehe ) , mini konsert dan lastly cabutan bertuah . Jom saksikan aksi2 aku yg seksi ni..



Dengan anak bongsu aku...




Nie yg best nih....




Ngantuk nya...sampai terlena...

Lambat lagi ka kita nk sampai ayah ??




Dapat la bwk balik 4 botol air LTDL edisi 2010

Cabutan bertuah yang x bertuah ...

2 comments:

Dunia Baru said...

mmg mencabar.,....good job

My Life's Journey said...

comelnya abang berwarna kuning hihihi ..cutenya hihi