Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 2, 2011

Tuner Fest Gathering + Countdown Party 2010

Tuner Fest Gathering + Countdown Party 2010 ini diadakan di hadapan Queensbay Mall Penang sempena menyambut kedatangan tahun baru 2011 . Hampir 60/70 buah kereta telah mengambil bahagian dlm gath yang julung2 kali nya diadakan disini .

Tiada pertandingan diadakan cuma sesapa yg berminat just bagi RM20 utk join n park kereta ...kira show off jer la.Selain individu...terdapat juga kelab2 kereta yg hadir memeriahkan acara tersebut termasuk Club Viva ( Northern Region ), Saga club dan Avanva club .

Sempat la juga aku bwk family pegi situ..wife aku masuk dlm Mall ( biasa la org pompuan ..nk shopping ) aku pulak bawak hero2 aku ronda tengok kereta dan sambut new year kat situ..OK lah enjoy pics dari aku nie..sorry klu quality pics ada yg x memuaskan coz dig. cam aku rosak..so shoot pki henpon jer..
























6 comments:

kiwi said...

whoa..bestnye

Tuan Penasihat said...

pergh! sempoi. awat tak war-war awai-awai ada show.
gambar show kat perak aritu takder ker?

mizi said...

perghh besar modal nak ada keta cantik camni...best la bro..

~sHy~ said...

mantap bro...

RuSh D said...

cun r keta2 nie..:)

Anonymous said...

yeay.....
kete aku ade
tp nmpk bontot je
hahahahaha
sampai jugak penang
kcarloverandautoshow.blogspot.com