Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, January 21, 2011

Myvi moving for Lambo door soon...Part II

Semalam aku pegi check progress ttg Myvi ni yg aku posted last week
http://gilamodified.blogspot.com/2011/01/myvi-moving-for-lambo-door-soon.html
Lambo door tu dh siap pasang cuma nk kena find-tune skit dan assemble semua parts dan re-wiring  balik .Memang meletop lah nanti kereta ni..dengar cerita owner ni cut bonet dia menjadi "2 pieces " lak..haa..korang tunggu pasni aku tunjuk .
Kereta ni klu x dak aral akan buat debut kat Autoshow di Ipoh pada Feb5 nanti .










15 comments:

apezs shah said...

wow gempaQ tu.

meih join contest!

Ujang9897 said...

gempak

BuLat i2 CirCLE said...

wah...wpe ribu abis 2..

Tuan Penasihat said...

huhuhuuuu...
kalau parking kat basement tak kena bumbung ker?

wawaZIBANG said...

Berapa lah nak buat pintu kereta jd sebegitu ek ? kehkeh .

khairul said...

minat mengatasi segala-galanya ...

Dhiaqiud said...

cantik la kaler ijau nih..suka22.. (^,^)

Fadzli Amir said...

Kalu akunye iswara buat pintu ni berapa agak2 kosnye..?hehehhe

khairul said...

Fadzli..cost RM1600 skali pasang

Fadzli Amir said...

RM 1600 tuk 2 pintu??...lagi satu nak tanya, kalu pasang ni buleh bawak atas jalan tak?..maknanya JPJ tak kacau ke...hehehe..

Fuziani JSR said...

Menarik..... tapi tu le.... bak kata saudara Fadzil, JPJ x kacau ke?

khairul said...

JPJ x kacau nyer..trust me...

ceritabest said...

kereta ni paling stylo

umar farid said...

kat mane nak wat yer?

khairul said...

bengkel ni dekat simpang Empat tasek Penang