Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, January 13, 2011

Myvi moving for Lambo door soon...

Aku actually blom kenal2 lagi ngan owner ni..kawan aku ( En Pa...toke yg buat "pintu naik" tu ) called aku dia cakap ada Myvi nk bikin Lambo Door .So apalagas..aku pon p ler kedai dia ...masa hari yg aku sampai..process modification tu blom lagi bermula ( arini dh start kot ) .

Aku pertama kali jumpak Myvi ni masa aku jadi jury kat Padang Kota autoshow Dec lalu .interior dia not bad..kemas dan kombinasi warna yg menarik dgn konsep karakter Fido Dido lagi .Cuma kali ni aku tunjuk external apperance dulu..pasni bila dh siap Lambo door tu..aku akan buat special entry ttg kereta ni .Yang pasti ..judging point utk kereta ni sure meletop bila siap pintu tu !



7 comments:

ZWAN SABRI said...

Smart gila Myvi tuu.. ;)

baincardin said...

sweet!!!~

Fiqah Alias said...

wahh...fiqah minat..!!! tp kalo kaler kombinasi pink hitam ag fiqah teruja la tgk..huhu...azam taun br nieh..nk rembat kete gtu sebijik..huhu..kete menan pon jd laa..huu~

RuSh D said...

smart jer..walaupn simple jer..

Miecyber said...

Cool...
Cas bateri dengan berjalan kaki

Yutaka Mushimura said...

mak ai..smart seh..ijau..

Tuan Penasihat said...

rasa macam pernah tengok kereta ni live.
smart.