Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, January 8, 2011

Gen2 modified...

Posting kali ini aku tuju khas buat bro Mizi dari.(http://akulahmizi84.blogspot.com/)Dia ada cakap nk tengok Gen2 yg telah dimodified pasai dia pon pki Gen2 !. Ada antara photos ni dr koleksi dan design kami manakala selebihnya aku copy dari web . Bagi aku Gen2 merupakan salah satu platform yang baik utk di modify ..klu kena gaya , kreativiti dan yg paling penting "fulus"...memang akan menjadi tumpuan orang ramai seperti contoh2 di bawah ni

Buat bro Mizi...tepuk dada tanya poket ! jgn marah ..joke jer..ok layannn........

















Aku selit Pesona ni pasai adik beradik Gen2 gak..lawa wo !

9 comments:

iwan_dextrous said...

yg itam tu terbek seyh..smart je..

Dextrous cyber life

RuSh D said...

pergh lawa btol yg itam ngan putih tue:)

Cik Embun said...

arrghh nak yg putih tuh...

uMie_cHan said...

keta doremon 2 lawa~~~
^^,

EmA said...

huhuhu ~
kool giler keta wrna hitam n putih tuh..
suka3~

Tuan Penasihat said...

smart.
TP memang suka dengan Gen2 n pesona.
kalu dah bikin memang gempak punyer lah.

Anonymous said...

fuuh...bikin panas nie...cun giler..

Anonymous said...

memang lawa giler,,,,

Anonymous said...

steady lah....