Amacam blog aku....OK tak ?

Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015

1)Acara Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015 ini merupakan penganjuran julung kalinya oleh MMK Pembangunan Keusahawanan Pejabat TKM 1 Pulau Pinang dgn kerjasama Kelab Sukan Bermotor Mutiara dan disokong oleh Sahabat Permotoran Pulau Pinang.
2)Acara ini menggabungkan para usahawan dan fokus utama khususnya pada produk permotoran dan digabungkan dengan pelbagai acara2 sukan permotoran seperti pertandingan Autoshow, Audioshow kereta serta motorsikal serta himpunan kelab2 kereta dan motorsikal serta car booth sales.
3) Booth jualan 20X20 ditawarkan buat para usahawan permotoran yang berminat.
4)Semua kelab kereta
Dan motorsikal tanahair adalah dijemput ke acara ini dan tarikh tutup pendaftaran kelab kereta/motor adalah pada 18 Apr.
5)Setiap individu atau kelab yang ingin menyertai acara ini dikenakan bayaran RM30 ( dapat Tshirt event, sijil, sticker kereta, majalah dan layak ke hadiah cabutan bertuah)

Utk sewaan booth dan car booth sales boleh hubungi En MG ( 017 4813197 ) & En MK ( 017 4193134 )

Utk pendaftaran kelab kereta boleh hubungi En Azri ( 014 2437552 ) & Cik Ida ( 012 5979091 )

Utk pendaftaran kelab motorsikal boleh hubungi En Jan ( 017 4666801 )

Autoshow kereta En Yano ( 011 10673775 ) & En Khairul ( 019 5712256 )
Autoshow motorsikal En Jan ( 017 4666801 )

Official Sticker: Tom's Stickers Jason Low
Official Media: Kar HiFi Dan Roadstar
Kehadiran tuan2 sekelian ke acara ini amatlah dialu2kan

*PENANG ENTREPRENEURSHIP JAMBOREE 2015*
---------------------------------------------------
~9hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
11 pagi - Kemasukan Jentera Stance ( pintu 12)
**Aktiviti Utk Peserta Stance**
9 malam - Showoff dari GM Event Management
10 malam - Tamat

~10hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
10 pagi - Kemasukan Jentera Kelab2 :-
Kereta (pintu 11)
Motor (pintu 12)
10 pagi - Kemasukan Jentera Autoshow/Audioshow (pintu 12)
**semua penyertaan dr kelab/autoshow/audioshow/motorshow ditutup jam 2.30 ptg**
-3 ptg - 4 ptg - Ucapan Dari TKM 1 & Ms Pres SP3
**Pertandingan Autoshow/Motorshow/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna Akan BERMULA selepas SELESAI UCAPAN
-Penyampaian Hadiah Cabutan Bertuah/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna
9 malam - Penyampaian Hadiah Utk Autoshow/Motorshow
10 malam - Tamat
---------------------------------------------------
**Yuran Penyertaan Rm30
-sijil
-stiker event
-baju
-cabutan bertuah
**Baju Tambahan Rm20
---------------------------------------------------
~KEMUDAHAN~
-Tandas
-Ruang Sembahyang
---------------------------------------------------
**Sebarang perubahan akan diinfokan kemudian

Wednesday, January 5, 2011

Best Alza mod.....so far

Bagi aku 1st time bertemu dgn Alza yg telah dimodified sebegini rupa...bagi aku ini adalah Alza tercantek setakat ini.Dengan berkonsepkan VIP...owner ni ( ntah nama apa ntah..x sempat aku nk interview kat Taiping aritu ) boleh di katakan bijak dlm mengadaptasi konsep VIP terhadap kereta baliau .Jom kita ushar kereta beliau ...

Tonyoh bang...jgn tak tonyoh !



Hopefully itu air sirap ...:)

Botoi Ribena kot...jgn botoi "tu" sudah lah brader !

4 comments:

Tuan Penasihat said...

pergh!!! gila gila gila...
modal banyak tu. tapi memang lawa.

ULtradya said...

ribena bukan mcm tuh la...sparkling kot..hahaha.

cantik dia modified mcm tuh...klo gurl drive..perghhh!!!!

Anonymous said...

TQ bang...kasi promosi teman punyer jentera....masih dalam peringkat upgred untuk siri autoshow 2011dan selanjutnya....
hehe..air tu F&N strawbery aje....botoi pulak air sparkling grape....boleh diminum ayor tu...jgn was2...hehe
boleh add teman dlm FB Ridzauddin bin Mohd Radzi..

Yas y said...

Mak aihh....ilang seat belakang dibuatnya...:)
Lelaki Kacak