Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, January 28, 2011

Semua bangunnn......selamat pagi cikguu..

Pelik kan title entry aku hari ni ?..
Actually kereta Iswara yg aku tampilkan hari ini milik sahabat aku yg bertugas sebagai seorang guru di Sg Petani .Tak sangka cikgu..dlm cbok2 dok mengajaq pon leh sempat lagi main keta ni..respek la cikgu !
Untuk pengetahuan semua ..design sticker tu direka sendiri oleh Cikgu Roslee kita ni..hampa nak heran apa ..salah satu subjek yg dia mengajar adalah subjek seni kt sekolah dia ! patut lerr...cun la cikgu .
Memang hebat Iswara Merah cikgu Roslee ni..luar dalam semuanya merah...dan sound system pon canggih !
Hasil usaha beliau mmg x sia2 ...kerap muncul diatas podium telah membakar lagi semangat cikgu Roslee utk "menjahanamkan" kereta beliau lagi ..syabas cikgu kita jumpak di Ipoh 5hb Feb nanti !














5 comments:

TheChekJah said...

ade harapan la Jah nak wat camni... Jah pon bakal cikgu gak... hehe..

khairul said...

hu baguih2 welcome to da club Che Jah

shahjiehan said...

stail keta ni..pinjam sat boleh x??

dwaty said...

lawa siut!!!!! dapat sejibik pun jadila...

aizatjohar said...

buat mana air brush tu??