Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, January 24, 2011

Alza going crazy..

Kali ni aku nk memperkenalkan salah satu Alza yg sedang dan didalam peringkat modifikasi utk menjadi lebih "gila" .Alza En Rizal ini merupakan sahabat aku dan tinggal tidak jauh dari rumah aku...kira satu taman la ni .Beliau yg merupakan setiausaha kelab kereta P.U.M.P ( Northern Region ) merupakan salah seorang Otai dlm dunia modifikasi nih .

Mengikut perbualan kami , Alza nya ini sedang menjalani process transformasi utk menjadi sebuah kereta yg berkonsepkan VIP tidak lama lagi .So arini , aku just nk share kan sedikit some pics ttg kereta beliau buat tatapan semua..nanti bila dh siap aku akan buat special entry ttg Alza ni .Kita jejalan kat bahagian luar dahulu..next time aku bawak korang ronda bahagian dlm kereta ni lak  ok .







4 comments:

amin said...

mantap bro!

mie said...

wow!!
nampak stylo..
ehehehee

Fadzli Amir said...

Nampak luar, sempoi...tak over sangat....tunggu dia punya dalam pulak..hehehe

Syaza ♥ said...

wow.! cool.. hahaha. :D
oke. dh follow kamo.. follow syaza blek k.?
thx dtg kt blog syaza. :)